Palvelut.

G9 on kestävän kehityksen kysymyksiin perehtynyt osuuskunta, joka tarjoaa palveluita seuraavilla aloilla: toiminnan kehittäminen ja arviointi, kulttuurienvälinen vuorovaikutus, viestintä ja journalismi, verkkosivut ja IT-palvelut. Eri alojen osaajamme toimivat saumattomasti yhteen, jos haluat yhdistää vaikkapa verkkosivujen uudistamisen strategiatyöhön.

Toiminnan kehittäminen ja arviointi

Digitalisaatio järjestöille

Tuskastuttaako Excel, paukkuuko sähköposti? Tarjoamme pienille organisaatioille soveltuvia, keskenään yhteensopivia ja edullisia tietotyön ratkaisuja räätälöidysti.

Toiminnan arviointi

Väli- ja loppuarvionnit auttavat tunnistamaan vahvuuksia ja mahdollisuuksia, joille rakentaa tulevaa toimintaa. Arviointimentorointi tuo kehittävän arvioinnin keinot jatkuvaan käyttöön toiminnan parantamiseksi.

Kehitysyhteistyön tuloksellisuuden tukeminen

Miten mitata sosiaalista muutosta? Miten auttaa ihmisiä voimaantumaan - ja todistaa se vielä raportissakin?

Osallistavat tutkimukset ja selvitykset

Yhdistämme tutkimuksissa ja selvityksissä laadullisia ja tilastollisia menetelmiä, ihmiset keskiössä. Kuulluksi tuleminen tekee selvityksistä merkityksellisiä myös osallistujille.

Strategiatyön tukeminen

Kirkasta organisaatiosi toiminta-ajatus strategialla, joka toimii muutenkin kuin paperilla. Ihmisläheiset, realistiset ja luovat menetelmät auttavat strategian laatimisessa ja sen ottamisessa osaksi arkipäivän työtä.

Järjestötyön kehittäminen

Miten johtaa vapaaehtoistyötä? Miten saat asiantuntijat kommunikoimaan ja toimimaan ketterästi yhteen? Mitä tarkoittaa statusilmaisu ja miten sen hallitsemisen voi hyödyntää omassa työssään? Miten siirtyä konfliktista dialogiin haastavissa tilanteissa? Kaikkiin näihin löydät meiltä tukea ja ratkaisuja.

Verkkosivut ja IT-palvelut

Arkkitehtuuripalvelut

Miten hallita ja jakaa tietoa sosiaalisia verkkoja ja pilvipalveluja hyödyntäen niin toimistossa kuin mobiilisti? Ratkaisuja, joilla hallitsen palveluiden ja järjestelmien kasvavaa määrää tehokkaasti ja joustavasti.

Verkkosivustojen suunnittelu ja toteuttaminen

Tarvitsetko tekijän verkkosivujen tekniseen toteutukseen? Vai haluatko avaimet käteen -ratkaisun, jossa sivut tuotetaan tekstejä ja sisältöjä myöden? Moniammatillinen tiimimme taipuu moneen.

Drupal-palvelut

Sisältöjen siirto Drupaliin, räätälöidyt Drupal-moduulit, muiden järjestelmien integrointi Drupaliin ja muu Drupal-konsultointi.

Räätälöidyt verkkosovellukset

Verkkorajapinnat ja -käyttöliittymät olemassa oleviin järjestelmiin sekä muut räätälöidyt verkkosovellukset.

Kulttuurienvälinen vuorovaikutus

Uskonnollinen lukutaito

Miten huomioida eri uskonnot ja maailmankatsomukset sortumatta ylilyönteihin? Tarjoamme osaamista uskonnon roolin ymmärtämiseen yhteisössä, yhteiskunnassa ja vuorovaikutustilanteissa.

Monikulttuurinen osaaminen

Tarjoamme räätälöityä koulutusta ja työpajoja kulttuurienvälisestä vuorovaikutuksesta, kohtaamisesta ja sopeutumisesta.

Viestintä ja journalismi

Sisältöjen tuottaminen ja editoiminen

Teksti tarpeen mukaan. Vankalla editointikokemuksella syntyvät niin napakat vuosikertomukset, sujuvat verkkosivut kuin asiantunteva journalismikin.

Viestinnän koulutus

Vaivaako näppiskammo, pelottaako viestintämörkö? Räätälöimme käytännönläheisiä viestintäkoulutuksia juuri sinun tarpeisiisi.